Omschrijving project

Prachtige plek

Op deze mooie plek te midden van de natuurgebieden Somerense Heide, Lieropse en Strabechtse Heide en De Groote Peel kun jij samen met andere je eigen betaalbare woning ontwikkelen en je woonplek helemaal maken zoals jij dat wilt. Wonen te midden van het groen, met alle voorzieningen en steden als Eindhoven en Helmond binnen handbereik. Een ideale combinatie van de luxe van nieuwbouw met de gezelligheid van een dorp.

Cultuur en gezelligheid binnen handbereik

Ook voorzieningen als kinderdagverblijven, een peuterspeelzaal, basis- en middelbare scholen, sportvoorzieningen, een plantsoen, speelweide, bos, natuur en een park liggen op loopafstand.
De basisschool is via een centraal vrij liggend voet/fietspad ook voor de jongste verkeersdeelnemers veilig te bereiken.
Someren is gelegen in Noord-Brabant, op het kruispunt van België en Limburg. Binnen no time kun je genieten van de voordelen die deze diverse culturen te bieden hebben. Wandelen in de Limburgse heuvels, een Belgisch biertje drinken in het gemoedelijke buurland of gewoon genieten van de Brabantse gezelligheid; alle mogelijkheden liggen binnen handbereik.
Someren heeft een actief verenigingsleven. Hiernaast kun je cultureel genieten in De Ruchte en De Donck, de twee theaters van Someren. Ook in het nabijgelegen Asten is een uitgebreid aanbod; van musea en horecagelegenheden tot wandel- en fietsroutes.

Status van dit project

Binnen dit project werken we samen met een aantal partners:

  • Gemeente Someren
  • Bouwbedrijf Dobu
  • De Loods Architecten