Omschrijving project

De locatie
De locatie is gelegen aan de Hoebertweg in Venray, tussen de Veltumse kapel in de Intratuin. Het perceel ligt ten zuidwesten van het centrum, dicht bij voorzieningen en nabij het sportterrein, met uitvalswegen op enkele autominuten rijden. Ook is er een wijkcentrum. De wijk telt ongeveer 3.700 inwoners en er is grote behoefte aan woonruimte voor 55-plussers.

Het project
Op deze locatie willen we een aangename, duurzame en toekomstbestendige woonomgeving creëren voor 55-plussers. De woningen worden in ieder geval voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, waardoor men langer zelfstandig kan blijven wonen. Daarnaast worden de woningen in overeenstemming met de omliggende boerderijen gerealiseerd in een hofstructuur in carré vorm, om ontmoeting en sociale cohesie te stimuleren. Hierdoor ontstaat een gemeenschap die omkijkt naar elkaar en elkaar helpt wanneer nodig. Het uitgangspunt is om 8 tot 10 levensloopbestendige woningen te realiseren passend binnen het streefbudget van maximaal de NHG grens (Nationale Hypotheek Garantie, grens 2024: € 435.000,-)

Interesse?
Wilt u ook samen met uw toekomstige buren uw eigen levensloopbestendige woning ontwikkelen op deze mooie locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. info@iedereenkanbouwen.nl.