Omschrijving project

Ben jij op zoek naar een starterswoning in Asten en wil jij samen met je toekomstige buren bouwen aan een nieuwe buurt? Samen met iedereenkanbouwen.nl kun jij je eigen huis ontwikkelen in de natuurinclusieve wijk Loverbosch fase 3. In het plan zijn 2 bouwvelden gereserveerd voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), waarvan één locatie bestemd is voor circa 8 tot 10 starterswoningen.

Loverbosch fase 3
De locatie is gelegen in de nieuwe woonwijk Loverbosch fase 3, tussen de toekomstige straten ‘Koebraam’ en ‘Mirabel’. Loverbosch fase 3 wordt een natuur-inclusieve wijk. Dat houdt in dat bij de ontwikkeling van de woningen rekening gehouden wordt met de omgeving. Je kunt hierbij denken aan het toepassen van groene daken, groene gevels of het plaatsen van nestkasten. In een groene woonomgeving is het prettig wonen en wordt bewegen en sociaal gedrag gestimuleerd.

Uitnodiging informatiebijeenkomst
In Loverbosch fase 3 kun je wonen zoals jij wilt, in een starterswoning die je naar jouw wensen hebt ontwikkeld. Wil je meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 6 december 2023 om 19:30. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met 3 december aanstaande. Klik op deze pagina op aanmelden en vermeld in de opmerkingen dat je je wilt aanmelden voor de informatiebijeenkomst inclusief vermelding van het aantal deelnemers. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar info@iedereenkanbouwen.nl of bellen naar 0492-386706. Vervolgens ontvang je een uitnodiging met de locatie van de bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst word je nader geïnformeerd over de mogelijkheden, het proces en prijzen.

Toewijzing
Toewijzing van de kavels geschiedt middels loting en alleen aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen. Alleen degenen die zich uiterlijk 3 december 2023 aanmelden voor de informatiebijeenkomst komen in aanmerking voor deelname aan het project. Heb je wel interesse maar ben je verhinderd op 6 december, geef dit dan door bij je aanmelding.